ENGLISH GK FOR GOVT EXAMS | TNPSC EXAM – 0119

0
5
TNPSC General Knowledge Questions and Answers

Directions—In each of the following questions one word is different from the rest. Find out the word which does not belong to the group—

1. (A) BFD
(B) NRP
(C) HLG
(D) QUS
(E) UYW
Ans : (C)

2. (A) GTSH
(B) BYXC
(C) ETUF
(D) LONM
(E) KPIR
Ans : (C)

3. (A) PQ
(B) CD
(C) MN
(D) DF
(E) RS
Ans : (D)

4. (A) HB
(B) ZU
(C) NI
(D) TO
(E) PK
Ans : (A)

5. (A) CEI
(B) QSX
(C) JLP
(D) QSW
(E) MOS
Ans : (B)

6. (A) ZXVT
(B) SQOM
(C) ECBA
(D) UHF
(E) DBTR
Ans : (C)

7. (A) KMNO
(B) ABDE
(C) PRST
(D) UWXY
(E) QSTU
Ans : (B)

8. (A) BC
(B) FG
(C) KL
(D) PQ
(E) TV
Ans : (E)

9. (A) KLM
(B) NPR
(C) BCD
(D) RQP
(E) HGF
Ans : (B)

10. (A) ML
(B) TS
(C) FG
(D) PO
(E) XW
Ans : (C)

Leave a Reply