ENGLISH GK FOR GOVT EXAMS | TNPSC EXAM – 0120

0
5
TNPSC General Knowledge Questions and Answers

Directions—In each of the following questions one word is different from the rest. Find out the word which does not belong to the group—

11. (A) NMLK
(B) RQPO
(C) UTSR
(D) WXUV
(E) EDCB
Ans : (D)

12. (A) ACEG
(B) MOQS
(C) GHJL
(D) RTVX
(E) KMOQ
Ans : (C)

13. (A) CE
(B) HK
(C) SQ
(D) MN
(E) WZ
Ans : (D)

14. (A) BCB
(B) DED
(C) ABA
(OJ KLL
(E) MNM
Ans : (D)

15. (A) BCD
(B) NPR
(C) KLM
(D) RQP
(E) HGF
Ans : (B)

16. (A) MOQ
(B) GEC
(C) SUW
(D) PRT
(E) TVX
Ans : (B)

17. (A) AG
(B) IO
(C) PV
(D) QW
(E) SY
Ans : (C)

18. (A) EQL
(B) BHF
(C) KTI
(D) SXD
(E) JWM
Ans : (D)

19. (A) ACDB
(B) MOPN
(C) SVUT
(D) QSTR
(E) JLMK
Ans : (C)

20. (A) Printer
(B) Author
(C) Publisher
(D) Correspondent
(E) Reader
Ans : (E)

Leave a Reply